Tentokrát čekala na náš tým U17 hned tři utkání. V prvním patečním utkání zavítal do Slaného tým Benešova. V Benešově náš tým zvítězil o 12 bodů, proto se dalo očekávat vyrovnané utkání. Od počátku jsme se dostali do 15 bodového vedení, které však soupeř vyrovnal ještě do konce první periody. Do druhé části se tedy nastupovalo za stavu 25:23. Tato část byla velice poznamenána naší střeleckou neúspěšností a zbrklostí při hře, přesto jsme i druhou čtvrtinu vyhráli a poločasové skóre tak bylo 45:33. Třetí část byla ve znamení špatné obrany a opět pokračovalo neproměňování vyložených šancí, konečný stav po této části byl 73:55. To, co se nám nedařilo po dobu celého zápasů, tedy vytvářet vyložené šance proměňovat je, se nám konečně začalo dařit ve čtvrté čtvrtině. O tom svědčí i skóre poslední části 35:9. Konečný stav po utkání, při kterém jsme se na jeden koš příliš nadřeli byl 108:64.

Nejlepší střelci utkání: Kostka 32, Švojgr 28, Fiala 22 bodů a Cavicchioli 14 bodů

V sobotu nás čekalo utkání v Mělníku. S tímto soupeřem jsme prohráli na domácím hřišti o 6 bodů, proto jsme vstupovali do utkání s nemožností cokoliv ztratit, ale pouze získat. Soupeř měl obrovskou výškovou převahu pod košem, což také hlavní důvod proč jsme toto utkání prohráli. Musím pochválit tým za bojovnost a snahu, utkání soupeř rozhodl až v poslední čtvrtině. Co nás ovšem sráželo, bylo obrovské kvantum neproměněných šancí, což vzhledem k tomu, že jsme neměli doskok, se ukázalo jako rozhodující. Dále se razantněji ukázalo to, co nás trápí již delší dobu, tedy nedůrazná hra na zádech při obranném doskoku. Přestože jsme utkání prohráli, výkon týmu celkově nebyl špatný. Konečné skóre utkání 73:52.

Nejlepší střelci utkání: Fiala 20 a Kostka 17 bodů

V neděli nás čekalo poslední utkání tohoto víkendu v Českém Brodě. Do toho utkání jsme nastupovali pouze se sedmi hráči. Utkání s Českým Brodem jsou vždycky pěkné zápasy, protože je to jeden z mála týmu v kraji, který opravdu předvádí basketbal. Od počátku jsme nastoupili v naprosto ospalém výkonu, který některým hráčům vydržel až do konce utkání. Byli jsme pomalejší, chybovali jsme v obraně, až na pár výjimek jsme nedoskakovali a co nás hodně sužovalo, byly ztráty. Po tom, co zde vyjmenováno, se rozhodně zvítězit nedá, ani hrát vyrovnané utkání. Tomu odpovídá i výsledek na hřišti 130:67.

Nejlepší střelci utkání: Švojgr 22, Kostka 17 a Krajc 11 bodů.